بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
یک مطالعه جدید نشان می دهد که افزودنی های غذایی که معمولاً در نوشیدنی های رژیمی، سوپ ها، دسرهای لبنی و سس ها یافت می شوند ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را در افراد افزایش دهند.
به گزارش مشرق ، محققان گزارش دادند که مخلوطی از مواد افزودنی که معمولاً در نوشیدنی های شیرین شده مصنوعی یافت می شود، خطر ابتلاء به دیابت نوع 2 را تا 13 درصد در میان گروهی متشکل از 110000 نفر افزایش داد.
به همین ترتیب، یک ترکیب افزودنی مرتبط با غذاهای فوق فرآوری شده مانند انواع سس، خطر ابتلاء به دیابت را تا 8 درصد افزایش می دهد.
«ماری پاین دی لا گاراندری»، محقق ارشد در سازمان تحقیقات بهداشتی در فرانسه می گوید: «یافته ها نشان می دهند که چندین افزودنی نمادین موجود در بسیاری از محصولات اغلب با هم مصرف می شوند و مخلوط های خاصی با خطر بالاتر ابتلاء به این بیماری مرتبط هستند.»
او در یک بیانیه خبری افزود: «بنابراین این مواد ممکن است یک عامل خطر قابل اصلاح باشند و راه را برای پیشگیری از دیابت نوع 2 هموار کنند.»
برای این مطالعه، محققان داده های بیش از 108000 نفر را که در یک مطالعه طولانی مدت فرانسوی شرکت داشتند و ارتباط بین تغذیه و سلامتی در آنها ارزیابی شده بود، تجزیه و تحلیل کردند.
همه شرکت کنندگان 2 تا 15 روز سوابق رژیم غذایی را تکمیل کردند که همه غذاها و نوشیدنی های مصرف شده و همچنین مارک های خاص را ردیابی می کرد. سلامت شرکت کنندگان پس از آن برای نزدیک به هشت سال پیگیری شد.
محققان پنج مخلوط افزودنی مختلف را که معمولاً در غذاهای فرآوری شده مورد استفاده قرار می گیرند، بررسی کردند تا ببینند آیا این ترکیبات بر خطر دیابت تأثیری دارند یا خیر.
نتایج نشان می دهد که 2 تا از مخلوط ها خطر را به طور قابل توجهی افزایش دادند:
• یک مخلوط شامل افزودنی های مورد استفاده در نوشیدنی های رژیمی، از جمله اسیدکننده ها و تنظیم کننده های اسیدیته (اسید سیتریک، سیترات سدیم، اسید فسفریک، اسید مالیک)، رنگ کننده ها (سولفیت آمونیاک کارامل، آنتوسیانین ها، عصاره پاپریکا) و شیرین کننده ها (acesulfame-K، آسپارتام، سوکرالوز) بودند.
• مخلوط دیگر، که در غذاهای فرآوری شده استفاده می شود، حاوی چندین امولسیفایر (نشاسته اصلاح شده، پکتین، صمغ گوار، کاراگینان، پلی فسفات ها، صمغ زانتان)، یک ماده نگهدارنده (سوربات پتاسیم) و یک عامل رنگ دهنده (کورکومین) است.
با این حال، محققان خاطرنشان کردند که برای درک اینکه چرا این ترکیبات افزودنی خاص خطر دیابت را افزایش می دهد، به مطالعات بیشتری نیاز است.
{{name}}
{{content}}